Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi1.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)0.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 0.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha0.9g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g8kcal0.6g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.3g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g76kcal6g8g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345530