Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.4g0kcal0g0g0g0g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g1kcal0g0.2g0g0g
Valittu annoskoko5g1kcal0g0.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g0kcal0g0.1g0g0g
Arvot/100g100g14kcal0g1.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405913