Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.8g6.5kcal0.5g0g0.5g0g
Vesi0.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g26kcal1.8g0g2.2g0.2g
Valittu annoskoko5g13kcal0.9g0g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.5g0g0.6g0.1g
Arvot/100g100g255kcal17.6g0g21.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120723