Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4.1g1kcal0g0.1g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5kcal0g0g0.5g0g
Hunaja 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g14kcal0g0.6g1g0.2g
Valittu annoskoko5g7kcal0g0.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g135kcal0g5.9g9.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357