Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.5g2.4kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Mustikka metsä- 1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.1kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g20kcal0.4g2.4g0.8g0g
Valittu annoskoko5g10kcal0.2g1.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.1g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g194kcal3.9g23.5g7.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138520