Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g1.1g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Rypsiöljy rainbow0g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Hillosipuli, Rainbow0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0.1kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g0g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g7kcal0.4g0g0.2g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.2g0g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0g0.1g0g
Arvot/100g100g67kcal4.1g0g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493