Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.1.5g4kcal0.1g0.7g0.1g0g
Purjosipuli 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%1.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 0.9g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g15kcal0.6g1.4g0.8g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.3g0.7g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g140kcal5.8g13.5g7.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457