Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3.3g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g6kcal0.2g1.2g0g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.1g0.6g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.3g0g0g
Arvot/100g100g60kcal1.9g11.5g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234