Päivin köykänen omppupulla rahkaan

Kuten pullataikinan teko, mutta tässä tiivistys:
lämmitä maito ja vesi 37'c, lisää siihen makeutusjauhe, kardemumma, suola, hiivat, kanamuna, rahka ja lopuksi jauhot vispilällä kevyesti vatkaten.

Laita pyyhkeen alle kohoamaan, ja kuori sekä pilko omput kohotusajalla.

Suihkauta vuokiin KEIJU- vuokasuihketta tarttumisen estämiseksi.

Itse laitoin näitä tällä kertaa silikonimuffisnssivuokiin (omppupalat alimmaksi) sekä silikonisiin sydänvuokiin.

Omppujen päälle voi ripotella kanelia ja makeutusjauhetta mielen mukaan.

Paista 200'c 20-30min.

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi0.2g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Jauhoseos gluteiiniton (Semper), annos 100g1.2g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g12kcal0.4g2.2g0g0.2g
Valittu annoskoko5g6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Arvot/100g100g120kcal4.1g22.4g0g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388273