Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper0.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Punajuuri 0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keitetty, suolaton 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g1.2g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g10kcal0.2g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.1g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g100kcal2g7.8g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492