Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1.6g5.7kcal0.2g1.1g0g0.1g
Sokeri 0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Neilikka, annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.6g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g31kcal0.4g4.6g1g0.2g
Valittu annoskoko5g16kcal0.2g2.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.1g1.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g308kcal3.9g45.1g9.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98450