Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka2g3.3kcal0.4g0g0.2g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g0.5g1.5kcal0g0g0.1g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g12kcal0.8g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.4g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g120kcal7.8g2g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242