Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl1g3.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g10kcal0g0.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko5g5kcal0g0.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g100kcal0g3.9g7.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768