Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu2.1g3.4kcal0.6g0g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0g0.1kcal0g0g0g0g
Ranskankerma Valio0.9g2.5kcal0g0g0.2g0g
Sinappi 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.2g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g15kcal1.4g0g0.8g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.7g0g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0g0.2g0g
Arvot/100g100g143kcal13.7g0g7.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412