Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 0.6g3.8kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0g0.2kcal0g0g0g0g
Raparperi 1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g21kcal0.4g2.2g1g0g
Valittu annoskoko5g11kcal0.2g1.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.1g0.6g0.3g0g
Arvot/100g100g210kcal3.9g21.6g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475