Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g1kcal0g0.2g0g0g
Valittu annoskoko5g1kcal0g0.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g0kcal0g0.1g0g0g
Arvot/100g100g12kcal0g2g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720