Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g5kcal0.4g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko5g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g45kcal3.9g2g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260732