Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0g0.2kcal0g0g0g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Dolmio Light Classico Bolognese0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g6kcal0.2g1g0g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.1g0.5g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.3g0g0g
Arvot/100g100g59kcal2g9.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692