DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkokaali keräkaali 3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Voi vähäsuolainen 0g0.2kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.5g2.4kcal0.3g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g9kcal0.6g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko5g4kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g86kcal5.9g3.9g3.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464