Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g2.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g1.3g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal0.6g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.3g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g102kcal5.7g7.5g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219