Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 2.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Pekoni, paistettu 0.7g3.8kcal0.1g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g0.7g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Maito, Kevyt0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g16kcal0.8g0g1.4g0.2g
Valittu annoskoko5g8kcal0.4g0g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0g0.4g0.1g
Arvot/100g100g153kcal7.8g0g13.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018