Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g2.3g3.9kcal0.5g0g0.2g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)0.6g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g12kcal1g0.2g0.8g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.5g0.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g122kcal9.8g2g7.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461