Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti0.7g2.1kcal0g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.5g2.4kcal0.3g0g0.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 0.6g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g13kcal0.8g0.2g0.8g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.4g0.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g131kcal7.8g2g7.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317