Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 1g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi2.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%0.9g1.1kcal0g0g0.1g0g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.2kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g7kcal0.2g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g74kcal2g4g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609