Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g3g4.2kcal0.5g0.1g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)0.9g0.5kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g15kcal1.2g1.2g0.4g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.6g0.6g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g145kcal11.8g11.8g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056