Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Kevytmaito (Valio)3.1g1.4kcal0.1g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g15kcal0.6g1.6g0.4g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.3g0.8g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g143kcal5.9g15.7g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118000