Fetainen kesäkurpitsa & munakoiso

Pilko kesäkurpitsa ja munakoiso öljyttyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää silputtu kevätsipuli ja leikottu ruohosipuli.

Ripottele joukkoon murustettu feta.

Paista (samassa vuoassa kanafileiden kanssa) 200 asteessa noin tunnin verran.

Sekoita kerran pari paistamisen aikana (samalla kun käännät kanafileet).

Hyvä lämmin lisäke esimerkiksi samassa uunissa paistettujen kanafileiden kanssa...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Ruohosipuli, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Arla Apetina Feta 3%1g1.1kcal0.2g0g0g0g
Munakoiso 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g6kcal0.4g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.2g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g60kcal4g2g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369447