Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g0.9g3.3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 1.3g2.5kcal0.3g0g0.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g15kcal0.8g1.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko5g8kcal0.4g0.7g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g147kcal7.8g13.7g3.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124