Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g2.5g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g1.9g2.4kcal0.4g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g0.3g0.6kcal0.1g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g13kcal1.2g1.2g0.2g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.6g0.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g128kcal12g12g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416