Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Punajuuri 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sitruuna kuorittu 0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g8kcal0.2g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g81kcal1.9g3.8g5.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209