Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2.2g0.5kcal0g0g0g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g1.4g1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g5kcal0g0g0g0g
Valittu annoskoko5g2kcal0g0g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0g0g0g
Arvot/100g100g46kcal0g0g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521