Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 2g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g2kcal0g0g0g0g
Valittu annoskoko5g1kcal0g0g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0g0g0g
Arvot/100g100g19kcal0g0g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310093