IS Lindströminpihvit

Lindströmin pihvit:
400 g naudan jauhelihaa
1 dl vedessä turvotettuja korppujauhoja
1 sipuli
1 dl maustekurkkukuutioita
1 dl etikkapunajuurikuutioita
1 rkl kapriksia
1 kanamuna
suolaa
mustapippuria
tilkka öljyä

Kuullota hienonnettu sipuli pannulla pehmeäksi.

Sekoita muut ainekset tasaiseksi taikinaksi.

Sekoita joukkoon jäähtynyt sipuli.

Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä pihvejä ja paista niitä 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Korppujauhojen tilalle esim sinihometuorejuusto.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Ilana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Etikkapunajuuri 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 2.8g3.6kcal0.6g0g0.1g0g
Korppujauho 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g14kcal1.2g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.6g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g128kcal11.3g5.7g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111399