Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.2g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Paprika, punainen2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Felix chilikastike0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g1.2g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Oltermanni 17%0.3g0.8kcal0.1g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g9kcal0.6g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.3g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g83kcal5.8g3.8g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219112