Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK0.9g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0g0.4kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.1g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g6kcal0.2g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g59kcal2g3.9g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174