Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Piparjuuriraaste Felix0g0.1kcal0g0g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g6kcal0g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g56kcal0g1.9g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347284