Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1.6g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g9kcal0.6g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g81kcal5.7g1.9g5.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139704