Syrnikit eli rahkaletut

Sekoita kaikki taikinan ainekset keskenään, anna turvota 10min ja paista pannulla öljyssä.

Herkullista vaikkapa hillon ja kermavaahdon kera :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Dariana

Dariana sanoi...

Sekoita kaikki taikinan ainekset keskenään, anna turvota 10min ja paista pannulla öljyssä.

tiistai 09.12.2008 klo 14:22

Dariana sanoi...

Hupsis, meni kommenttiboxiin ohje :[]

tiistai 09.12.2008 klo 14:23

Persilja sanoi...

Nämä olivat tosi hyviä, kiitos reseptistä!

keskiviikko 18.08.2010 klo 20:26

AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.4g1.4kcal0.2g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.2kcal0g0g0g0g
Kultasula rypsiöljy0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g17kcal1g1.4g0.8g0g
Valittu annoskoko5g9kcal0.5g0.7g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g174kcal10g14g8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93114