Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Katkarapu, rainbow3.3g3.3kcal0.8g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g8kcal1.6g0g0g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.8g0g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.4g0g0g0g
Arvot/100g100g82kcal15.7g0g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889