Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%0.8g1.3kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkokaali keräkaali 2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g4kcal0.4g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko5g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g42kcal3.8g1.9g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192648