Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g1.2g4.1kcal0.2g0.8g0g0.1g
Tonnikala vedessä, rainbow1g1kcal0.2g0g0g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g0.3g1.5kcal0g0.2g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%1.4g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g16kcal0.8g2.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko5g8kcal0.4g1.1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g158kcal7.7g21.2g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850