(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton0.3g0.6kcal0g0g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g0.5g0.6kcal0g0g0.1g0g
Tonnikala öljyssä 1.3g2.4kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g11kcal0.6g0g0.6g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.3g0g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0g0.2g0g
Arvot/100g100g104kcal5.9g0g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233