Jauhelihakastike

Paista sipulit ja porkkana.

Mausta mustapippurilla, soijakastikkeella ja suolalla.

Lisää ruskistettu jauheliha ja tomaattimurska.

Mausta miten tykkäät ja anna hautua vähintään puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi0.6g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis1.9g2.1kcal0.4g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Soijakastike 0g0kcal0g0g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g8kcal0.8g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.4g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g78kcal7.8g3.9g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135751