Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g0.9g6.9kcal0g0g0.8g0g
Sokeri0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)1.9g5.8kcal0.3g1g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g0.7g2.8kcal0g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g40kcal0.8g4.8g2.2g0.4g
Valittu annoskoko5g20kcal0.4g2.4g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.2g1.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g392kcal7.8g47.1g21.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=184622