Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g2.8g3.1kcal0.2g0.6g0g0.1g
Punajuuri, keitetty, suolaton 2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Riisijauhoseos, gluteeniton 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g13kcal0.4g1.6g0.4g0.4g
Valittu annoskoko5g6kcal0.2g0.8g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g126kcal3.9g15.7g3.9g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390