Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Herne 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g5kcal0g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g51kcal0g5.9g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953