Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 3.5g5.9kcal0.8g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g23kcal1.6g0g1.8g0g
Valittu annoskoko5g12kcal0.8g0g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0g0.5g0g
Arvot/100g100g229kcal15.7g0g17.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037