Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g3.3g6.2kcal0.6g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g13kcal1.2g0g0.8g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.6g0g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0g0.2g0g
Arvot/100g100g125kcal11.5g0g7.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215