Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g1.8g2.3kcal0.4g0g0.1g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Siitakesieni 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)0.4g0.7kcal0g0g0.1g0g
Paprika punainen 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Maustekurkku0.3g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl0.9g3kcal0g0g0.3g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.3g1.1kcal0g0g0.1g0g
Voi 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g18kcal1g0g1.6g0g
Valittu annoskoko5g9kcal0.5g0g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0g0.4g0g
Arvot/100g100g168kcal9.4g0g15.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98236