Hapan-imelä possu

Suikaloi ja paista possu.

Kuulota sipuli, valkosipulimurska ja paprika.

Lisää tomaatit ja kikherneet.

Anna hautua hetki.

Sekoita soija, chilikastike, etikka, sokeri ja maissitärkkelys kastikkeeksi ja kaada päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun pihvifilee2.3g2.8kcal0.5g0.1g0.1g0g
Paprika keltainen, annos 40g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, tuore1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Riisiviinietikka blue dragon (Ab world foods), annos 15.0g0.1g0kcal0g0g0g0g
Maissitärkkelys 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kikherneet, 380 g (Bonduelle), annos 100g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g9kcal1g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.5g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.3g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g84kcal9.8g5.9g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325120